12/6/2022

FIRA DE SANT NICOLAU 2022

6 DE DESEMBRE

Al poble del Mallol, d'encant rural, se celebra aquesta fira amb parades de productes d'artesania i gastronòmics de proximitat. A més, s'organitzen activitats diverses durant tot el dia, en què es poden degustar plats tradicionals o participar en caminades populars.
 

El Mallol és un poble rural, de petits carrers medievals i molt ben conservat, que forma part del municipi de la Vall d'en Bas, i acull cada 6 de desembre la Fira de Sant Nicolau, que es va recuperar el 1993 amb la voluntat de recobrar la tradició historicocultural d'aquesta zona.

La mostra s'organitza al capdamunt del poble, on s'accedeix per travessies de pendents pronunciats. S'hi pot arribar a peu o amb el trenet de la vall, que permet que tothom pugui entrar al mercat.

A les parades podreu trobar productes d'artesania i gastronòmics, com embotits, formatges o mel. A més, es fan mostres d'oficis antics i es preparen plats típics del lloc. Paral·lelament, es programen activitats durant tot el dia, des de caminades populars per descobrir l'entorn fins a concerts i espectacles per als més petits, així com un cercavila que destaca per la dansa de la Bruixa Estruga

This website uses its own Cookies to collect information in order to improve our services. If you continue browsing, you accept their installation. The user has the possibility of configuring his browser, being able, if he so wishes, to prevent them from being installed on his hard drive, although he must bear in mind that such action may cause difficulties in navigating the website.

Top