Activitats turístiques a la Garrotxa

Amb una situació privilegiada al cor d’Olot, l’Hotel Borrell és un bon punt de partida per a conèixer la Garrotxa i la seva capital.

Panoràmica d'El Mallol

Olot es troba situada a 440m. d’alçada, i la seva capitalitat es deu, en part, a la seva posició central dins la comarca, a l’activitat industrial, comercial i cultural.

La Garrotxa és una comarca gironina del prepirineu, a on la major part del territori es troba a menys de 600 metres d’alçada i les muntanyes més altes no superen els 1600 metres.

El Parc Natural de la Zona Volcànica de Garrotxa, situat al sud de la comarca, consta de més de 40 volcans en bon estat de conservació i amb importants corrents de lava, forma un paisatge suau i sense gaires desnivells, ideal per la pràctica del senderisme i el cicloturisme.

La zona de l’Alta Garrotxa, situada al nord, el paisatge és abrupte i escarpat, i està formada de valls profundes envoltades de cingleres i parets de roca. El seu paisatge és autènticament espectacular.

Activitats destacades

La Fageda d'en Jordà

SENDERISME
Gaudiu a través 2.500 km de camins senyalitzats que s’uneixen a les comarques veïnes del Ripollès i Alt Empordà, formant així la xarxa de senders ITINERÀNNIA.

Vall d'en Bas

CICLOTURISME
Veniu a conèixer la Via Verda Olot- Girona-Sant Feliu de Guíxols, i també formant part dels 351 km de la PIRINEXUS, ruta de cicloturisme trans fronterera que uneix França i Catalunya.

Vila mediaval de Basalú

VISITES CULTURALS
Destaquen els pobles medievals com Besalú i Santa Pau, i les Valls de Bas i Bianya, que fan que la Garrotxa sigui una de les comarques més turístiques de Catalunya.