Agenda d'Olot i la Garrotxa

ROBOLOT 2018

Olot, 12 i 13 de maig

Olot acollirà la 17a edició Robolot, esdeveniment que s’està convertint en quelcom tan típic com els volcans, el bon menjar i els paisatges fabulosos de la Garrotxa. L’objectiu principal de les jornades Robolot és el de compartir experiències d’èxit que puguin ésser útils tant a experts en robòtica didàctica i STEAM, com per als professors que es volen iniciar en aquesta disciplina.

Més informació: Robolot 2018

Terra de Remences

TERRA DE REMENCES

Sant Esteve d'en Bas, 13 de maig

El 13 de Maig  a les 8 hores i a Sant Esteve d’en Bas, es donarà la sortida a  la Marxa Cicloturista Terra de Remences que s’ha consagrat com una de les proves de més èxit de participació a l’Estat Espanyol.

Vine i gaudeix del meravellós entorn i paisatge de La Garrotxa.

Més informació: www.terraderemences.com

25 Rallye Clàssic dels Volcans

XIV Rally Clàssic dels Volcans

Olot, 19 de maig

El 19 de maig té lloc el Rally Clàssic del Volcans on participen un màxim de 100 cotxes fabricats abans del 31/12/1986 i que fan un recorregut per la comarca de la Garrotxa i voltants.

Després de la competició hi ha lliurament de premis.

Maar Conference

MAAR CONFERENCE 2018

Olot, del 21 al 25 de maig

Olot acollirà la 7a edició del Maar Conference, el congrés internacional de volcans monogenètics (IMC), Investigadors d’arreu del món de diverses disciplines posaran en comú els seus estudis sobre els volcans de tipus maar, formats durant erupcions molt explosives i amb presència de cràters profunds, que sovint donen lloc a llacs volcànics.