Agenda d'Olot i la Garrotxa

Festival Sismograf Olot 2020

SISMÒGRAF

Olot, del 23 al 26 d'abril

Sismògraf és el festival de dansa que té lloc a Olot al voltant del Dia Internacional de la Dansa i que vol treballar per mostrar el que està passant en aquest moments en l’àmbit del moviment. Vine a gaudir dels espectacles únics de dansa i moviment que fan que Olot es converteixi per uns dies en un gran escenari.

Més informació: Sismògraf

Fira 1 de Maig

FIRA DE LA PRIMAVERA

Olot, 1 de maig

El primer dia del mes de maig tenim la fira de primavera o més coneguda com a fira de l’1 de maig. Es celebra al centre de la ciutat. L’eix principal és el mercat del vehicle nou i d’ocasió. També compta amb el mercat extraordinari de roba, el mercat d’artesania, el mercat d’andròmines i el mercat del disc, a més d’una àmplia programació cultural i d’oci complementària (concurs de cant d’ocells, exposició de vehicles antics, la mostra de Bonsais, etc).

Terra de Remences

TERRA DE REMENCES

Sant Esteve d'en Bas, 10 de maig

El 10 de Maig a les 8 hores i a Sant Esteve d’en Bas, es donarà la sortida a la Marxa Cicloturista Terra de Remences que s’ha consagrat com una de les proves de més èxit de participació a l’Estat Espanyol. Vine i gaudeix del meravellós entorn i paisatge de La Garrotxa.

TRAILWALKER

Olot, 16 de maig

Recórrer 100 km. per una bona causa. El dia 16 de maig surt d’Olot la cursa Trailwalker d’enguany. Oxfam Intermón organitza aquest ultratrail per lluitar contra la fam i la pobresa. Per això els equips participants es comprometen a aconseguir donatius, que Oxfam Intermín destinarà a més de 400 projectes de cooperació, acció humana, comerç just y sensibilització, a 50 països.

Més informació: Trailwalker Oxfam