Agenda d'Olot i la Garrotxa

Fira de l'Embotit

FIRA DE L'EMBOTIT

Olot, 17 i 18 de març

Tastos, tallers, actuacions, passejades en poni, etc., són algunes de les moltes activitats que es podran realitzar a la Fira de l’Embotit. Tant els més petits com els més grans podran gaudir d’aquesta fira.

TRAILWALKER

Olot, 14 d'abril

Recórrer 100 km. per una bona causa. El dia 14 d’Abril surt d’Olot la cursa Trailwalker d’enguany. Oxfam Intermón organitza aquest ultratrail per lluitar contra la fam i la pobresa. Per això els equips participants es comprometen a aconseguir donatius, que Oxfam Intermín destinarà a més de 400 projectes de cooperació, acció humana, comerç just y sensibilització, a 50 països.

Més informació: Oxfam Trailwalker

Festival Sismògraf Olot 2016

FESTIVAL SISMÒGRAF

Olot, del 19 al 22 d'abril

SISMÒGRAF és el festival de dansa que té lloc a Olot al voltant del Dia Internacional de la Dansa i que vol treballar per mostrar el que està passant en aquest moments en l’àmbit del moviment. Vine a gaudir dels espectacles únics de dansa i moviment que fan que Olot es converteixi per uns dies en un gran escenari.

Més informació: Sismògraf Olot

Fira 1 de Maig

FIRA DE PRIMAVERA

Olot, 1 de maig

El primer dia del mes de maig tenim la fira de primavera o més coneguda com a fira de l’1 de maig. Es celebra al centre de la ciutat. L’eix principal és el mercat del vehicle nou i d’ocasió. També compta amb el mercat extraordinari de roba, el mercat d’artesania, el mercat d’andròmines i el mercat del disc, a més d’una àmplia programació cultural i d’oci complementària: concurs de cant d’ocells, exposició de vehicles antics i la mostra de Bonsais…