Agenda d'Olot i la Garrotxa

Fira del fesol de Santa Pau

FIRA DEL FESOL

Santa Pau, 19 de gener

A Santa Pau, el 19 de gener se celebra la tradicional fira de Sant Antoni, “Fira del Fesol”, en la qual hi participen tots els restaurants del municipi. Es realitzen diferents cuinats del fesol de Santa Pau. Una allau de gent recorre els carrers de la vila, visitant i comprant en les aproximadament cent parades.

També tindran lloc diverses activitats lúdiques i al migdia tindrà lloc la tradicional Fesolada, amb una degustació de diferents plats elaborats amb fesols de Santa Pau.

Olot x 2

OLOT X 2

Olot, del 14 al 16 de febrer

Durant tres dies, Olot i la comarca oferiran places d’allotjament i àpats en condicions molt atractives, a més de descomptes, promocions, obsequis i un munt d’activitats gratuïtes.

També podran gaudir, aquests mateixos dies, de la botiga al carrer, descomptes i ofertes al centre de la ciutat.

Més informació: www.olotx2.cat

Carnaval Olot 2019

CARNESTOLTES

Olot, del 28 de febrer a l'1 de març

Carrosses, música, llums, colors i diversió és el que podreu trobar al Carnaval d’Olot. Una festa per gaudir amb tota la família.

Mes informació: Centre d’Iniciatives Turístiques

Rallye ruta dels volcans

XVI RALLY CLÀSSIC DELS VOLCANS

Olot, 28 de març

El Rally Clàssic del Volcans és un esdeveniment on participen un màxim de 100 cotxes fabricats abans del 31/12/1986 i que fan un recorregut per la comarca de la Garrotxa i voltants. Un cop finalitzada la competició tindrà lloc el lliurament de premis.