Agenda d'Olot i la Garrotxa

Mercat de Nadal a Olot

MERCAT DE NADAL

Olot, del 6 al 8 de desembre

Als carrers del centre de la ciutat hi trobareu parades amb productes relacionats amb el Nadal: arbres, tions, ponseties, pessebres, torrons, neules, decoració nadalenca, etc. i a la Plaça Major hi trobarareu artesans, empreses i botigues d’Olot i de la comarca de la Garrotxa que venen productes de regal pel Nadal.

Aquesta fira ve acompanyada del Mercat d’Artesania, on artesans alimentaris i no alimentaris venen productes naturals i de qualitat elaborats de forma artesanal.

Fira del fesol de Santa Pau

FIRA DEL FESOL

Santa Pau, 19 de gener

A Santa Pau, el 19 de gener se celebra la tradicional fira de Sant Antoni, “Fira del Fesol”, en la qual hi participen tots els restaurants del municipi. Es realitzen diferents cuinats del fesol de Santa Pau. Una allau de gent recorre els carrers de la vila, visitant i comprant en les aproximadament cent parades.

També tindran lloc diverses activitats lúdiques i al migdia tindrà lloc la tradicional Fesolada, amb una degustació de diferents plats elaborats amb fesols de Santa Pau.

Olot x 2

OLOT X 2

Olot, del 21 al 23 de febrer

Durant tres dies, Olot i la comarca oferiran places d’allotjament i àpats en condicions molt atractives, a més de descomptes, promocions, obsequis i un munt d’activitats gratuïtes.

També podran gaudir, aquests mateixos dies, de la botiga al carrer, descomptes i ofertes al centre de la ciutat.

Més informació: www.olotx2.cat