Avís legal

Informació general

El lloc web www.hotelborrell.com és propietat de l’empresa HOTEL BORRELL, S.L. amb CIF B-17531229 i domicili fiscal a Carrer Nonet Escubós,8  · 17800 OLOT

Propietat intel·lectual i ús dels continguts

La totalitat del contingut d’aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual i son propietat d’HOTEL BORRELL, S.L o de tercers que hagin autoritzat l’ús d’aquests continguts.

Queda prohibida la reproducció, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expresa d’HOTEL BORRELL, S.L

També pot posar-se en contacte amb d’HOTEL BORRELL, S.L . a través de l’e-mail: info@hotelborrell.com

Protecció de dades

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l’informem de que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat d’HOTEL BORRELL, S.L amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d’informació. Per exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot adreçar-se per escrit a HOTEL BORRELL, S.L – Nonet Escubós,8  · 17800 OLOT.

Limitacions o exclusions de responsabilitat

HOTEL BORRELL, S.L . no es fa responsable de la informació que es pot obtenir a través d’enllaços a llocs web o sistemes externs. HOTEL BORRELL, S.L  no es fa responsable dels danys causats als usuaris per l’accés al lloc web o per la impossibilitat d’accedir-hi.

Reserves

Pagament de la reserva

El pagament de la reserva es farà efectiu el dia de la sortida al mateix establiment.

Cancel·lació de la reserva

En cas de cancel·lació o modificació de la reserva fins a 2 dies abans de la data d’entrada no es carregarà cap quota.

En cas de cancel·lació o modificació de la reserva més tard o en cas de no presentar-se a l’hotel, es carregarà el 100 per cent de la primera nit.