1/22/2023

FIRA DEL FESOL DE SANTA PAU

Una jornada gastronòmica en un entorn medieval

Arriba una nova edició de la Fira de Sant Antoni de Santa Pau i també un dels actes més esperats de la jornada: la tradicional Fesolada, on els assistents podran degustar diferents plats elaborats amb fesols de Santa Pau. Els agricultors de la zona i els restauradors ofereixen aquest delicat producte a tots els visitants de la població. 

A la Garrotxa el cuinen de diferents maneres i es podrà degustar amb diferents acompanyaments, com la sèpia o la clàssica botifarra. Una oportunitat única per gaudir en família o amb els amics d'una jornada gastronòmica en un bell entorn medieval. 

Durant la Fira de Sant Antoni també s'han programat activitats familiars i les parades d'artesania tornaran a omplir els carrers empedrats del nucli antic.

Back to the products list

This website uses its own Cookies to collect information in order to improve our services. If you continue browsing, you accept their installation. The user has the possibility of configuring his browser, being able, if he so wishes, to prevent them from being installed on his hard drive, although he must bear in mind that such action may cause difficulties in navigating the website.

Top